Informacion rreth TravelGramsh.org
Mirësevini në TravelGramsh.org. Ky website i dedikohet promovimit të turizmit në rrethin e Gramshit. Kemi zgjedhur 6 lokalitete, për të cilat ne mendojmë se janë me interes më të madh turistik për rrethin e Gramshit duke dhënë informacionin e nevojshëm  për njerzit që dëshirojnë t'i vizitojnë. Ky website është realizuar nga bashkëpunimi i bashkisë Gramsh me vullnetarë nga "Korpusi i Paqes". 

Histori e shkurtër
Gramshi ndodhet në juglindje të Shqipërisë, kufizohet me është Elbasanin, Beratin, Skraparin, Korçën, Pogradecin e Librazhdin. Gramshi ka qënë i banuar që në lashtësi, gjë që vërtetohet nga dokumentat dhe legjendat e shumta. Kjo konfirmohet edhe nga gjetjet e shumta arkeologjike si në varrezën tumulare të Cërujës, Kalasë së Irmajit, etj. Ky vend u zgjodh nga të parët për tokën pjellore dhe ujin e bollshëm të lumit Devoll. Klima e Gramshit është klimë mesdhetare me dimër mesatarisht të ftohtë e verë të ngrohtë dhe të thatë.
Për më shumë informacion: Kliko këtu


Udhëtoj drejt Gramshit
Vizitorët mund të mbrrijnë në Gramsh direkt nga qytete të ndryshme me autobuzë, furgonë apo taksi. Qytetet me lidhje direkte me autobus janë: Durrësi (130 km), Berati ( 127km), Lushnja ( 86 km), Elbasani ( 45km), Korça (86 km) dhe Tirana (100 km).
Për më shumë informacion ...  

Hotelet
Qyteti Gramsh
Hotel Tomorri. Sheshi "Kamber Dërmyshi", Gramsh.
Tel/ 00355 513 22 346
Cel/ 00355 69 21 78 921
E-mail: Hotel-tomorri-gr@gmail.com
Çmimi; 1000 lekë për person, 2 000 lekë dhoma.
Ka bar dhe piceri dhe internet.

Grabovë: 
Hotel Grabova 
Cel/ 00355 68 20 86 648
Çmimi: 1000 lekë për person
Ka bar restorant.

Gjeni TravelGramsh në: 
Udhëtoj drejt Gramshit
Vizitorët mund të mbrrijnë në Gramsh direkt nga qytete të ndryshme me autobuzë, furgonë apo taksi. Qytetet me lidhje direkte me autobus janë: Durrësi (130 km), Berati ( 127km), Lushnja ( 86 km), Elbasani ( 45km), Korça (86 km) dhe Tirana (100 km).
Për më shumë informacion kliko ketu  

Hotelet
Qyteti Gramsh
Hotel Tomorri. Sheshi "Kamber Dërmyshi", Gramsh.
Tel/ 00355 513 22 346
Cel/ 00355 69 21 78 921
E-mail: Hotel-tomorri-gr@gmail.com
Çmimi; 1000 lekë për person, 2 000 lekë dhoma.
Ka bar dhe piceri dhe internet.

Grabovë: 
Hotel Grabova 
Cel/ 00355 68 20 86 648
Çmimi: 1000 lekë për person
Ka bar restorant.

Pictures of sites/google maps/common phrases/bus furgon pricesEmail questions to: