Informacion rreth Grabovës

Ndodhet 44 km larg Gramshit ne lartesine 1250 m mbi nivelin e detit.Vendbanim i hershem qe vertitet rreth dy perandorive, asaj Romake e Bizantine, por e njohur per zhvillimin e madh qe mori ne shekujt XIV- XVII. Permendet per bukurite e saj natyrore, kishat, urat, kalldremet e çezmat e vjetra.

Për më shumë informacion: Kliko Këtu


Na Gjeni TravelGramsh ne: 
Udhëtim në Grabovë

Nga Gramshi: Shkohet me autobus deri në Lenie bileta kushton 300 lekë, nisja para spitali. Nisja nga Gramshi në orën 13 00 dhe nga Lenia për në Gramsh në orën 06 30 Nga Lenia duhet të udhetohet në këmbë rreth 1 ore e 30 minuta. 

Me foristrade shkohet deri ne Grabove dhe bileta kushton 6 000 leke, vajtje ardhje. Nisja para spitalit.


Akomodim

Hotel "Tomorri" Gramsh
Hotel "Grabova", Grabove.